Je wilt ook starten met beleggen in aandelen?


Dan ben je bij VFB aan het juiste adres! Wat is het verschil tussen cash geld, obligaties en aandelen? En waarom moet je voor aandelen kiezen? Hoe begin je eraan en waar vind je interessante informatie over aandelen? Aan welke basisregels moet je je houden?
Een antwoord op al deze vragen vind je op de nieuwe VFB webpagina 'Start met aandelen'.
We geven je meteen ook een voorbeeld van hoe een aandelenportefeuille van een beginnende belegger er kan uitzien.

 


 Liefst 13 voordrachten met erg uiteenlopende onderwerpen. Met onder meer Edward Loef, Jacky De Donder, Geert Van Herck, Hans Van der Helm, Wilfried Voorspoels, ...
De kans om zoveel technisch toptalent te ontmoeten, krijgt u maar één keer per jaar: op de Technische Analyse dag, zaterdag 24 februari in de Hogeschool Gent.

Programma
Inschrijven

Ook op zoek naar extra rendement?

Dé Happening. Het belangrijkste beleggerscongres van het jaar. Een must voor elke belegger en al wie op zoek is naar extra rendement op zijn spaargeld. U kan er persoonlijk kennis maken met de top van de Belgische beursgenoteerde bedrijven. Met talrijke voordrachten door ceo’s en cfo’s.

Voorlopig programma
Inschrijven

Excelco-beleggingssoftware

Eerst inloggen als VFB-lid! klik dan voor de beleggingssoftware hier

INTERNETDEMONSTRATIE

Magazine

Bekijk het magazine hier online.

Nieuws
Dossier
  • Dossier : Ageas

  • Ageas en de claimantenorganisaties hebben een aangepast schikkingsvoorstel bereikt dat rekening houdt met de voornaamste bekommernissen van het Hof van Beroep van Amsterdam, zoals aangegeven in haar tussentijdse beslissing van 16 juni 2017.

  • Dossier: Mifid II

  • MiFID II verscherpt wetgeving rond beleggingsdiensten: 'Enkel informatie verstrekken volstaat niet' (MoenyTalk - Trends)
Beleggersacademie

VFB organiseert in heel Vlaanderen opleidingen. De beleggersacademie is opgedeeld in drie (kern) Modules: Cursus Basis Beleggen (Het ABC voor de belegger); Fundamentele Analyse en Technische Analyse. ! Verder zijn er ook nog Modules speciaal gewijd aan Beleggingsfondsen en Afgeleide producten.

Lees verder

Financiële kalender