zaterdag 19 september 2020 - 09:30

Happening VFB ONLINE | zaterdag 19 september 2020

ONLINE

It is Happening Online !

De inschrijvingen zijn gesloten maar binnenkort kan je een aantal presentaties bekijken vanop een nieuwe pagina voor voorbije evenementen. De ingeschreven deelnemers hebben een mail gekregen met toegang tot het Online Beleggingscongres vanaf zaterdag 9u. Mocht je deze mail niet gekregen hebben, kijk eens in uw ongewenste mailbox (junk) of stuur een mail naar info@vfb.be. De Happening is een feesteditie want VFB-bestaat 40 jaar. Een speciale editie ook, zoals je er misschien maar één zal mee maken. Er werd immers beslist de Happening volledig online te laten doorgaan via videoconferenties. We kunnen je nu het definitieve hoofdprogramma voorstellen. En het gebeuren mag dan wel volledig online verlopen, we zullen toch ons uiterste best doen om de gemoedelijke sfeer -eigen aan de VFB congressen- te waarborgen. The House / Silverfund verloot opnieuw een zilvermunt en op het einde van de dag zullen we samen toosten op 40 jaar Gimv en VFB

Naast het hoofdprogramma zijn er ook voordrachten van de biotechbedrijven en vastgoedbedrijven. (volledig programma vindt u hieronder)

Bovendien kan je een bezoek brengen aan de 28 virtuele stands waar je contact kan leggen en vragen stellen aan ceo's, cfo's en investor relations. Neem alvast een kijkje op de standenpagina's en ontdek met WIE je WAAR in gesprek kan gaan. 

Nadien kan je één maand lang alle online presentaties (her)bekijken zoveel je wil. We beschouwen het als 18 webinars in één evenement! 

Na inschrijving ontvang je een mail met de toegang, check ook eens uw ongewenste mailbox (junkmail) om te zien of daar geen mails zijn terechtgekomen. 

Blijven er problemen, kijk dan eens op Veelgestelde Vragen of contacteer ons via info@vfb.be.

Slechts 40 euro inschrijving voor VFB-leden. Maak jezelf lid van VFB en geniet van onze voordelen.

Lid worden van de VFB

Sponsors

Bekijk het volgende congres