Website

Persberichten

Financiële verslagen

Financiële kalender

AudioValley, gevestigd in Brussel in het hart van Europa, is een pionier en marktleider in digitale audio sinds 2007. De onderneming is actief in de hele waardeketen van zijn sector, beschikt over een wereldwijd netwerk en biedt haar klanten en partners oplossingen om hun activiteiten uit te bouwen via digitale audio, zowel op lokaal als internationaal niveau. 
De groep omvat verschillende bekende merken: Targetspot voor het monetiseren van digitale audiocontent, Jamendo voor de commercialisering van werken en het beheer van muziekrechten, Shoutcast voor streamingtechnologieën en podcastbeheer en Winamp, de legendarische audiospeler.
De audiosector beleeft een nooit geziene digitale revolutie met ultrageconnecteerde consumenten die altijd en overal toegang willen tot de beste audiocontent. Om in te spelen op deze nieuwe consumptiegewoonten ontwikkelt AudioValley technologieën om onmiddellijk de voordelen van digitale audio te benutten, en diensten die merken en consumenten, uitgevers en hun publiek, uitgevers en merken, en artiesten en muziekliefhebbers met elkaar verbinden.
AudioValley heeft vestigingen in negen landen en stelt wereldwijd een honderdtal medewerkers tewerk.