maandag 12 april 2021 - 19:30

10 om te zien: 10 redenen om VectorVest te overwegen

Online

Lesgever: Tom Van Noyen

Meld u aan om online te kijken.

U kan hier, na in te schrijven en in te loggen, de video bekijken van de partnerwebinar van VectorVest. De video kan u starten door op de groene knop onderaan 'Bekijk webinar' te duwen.

10 om te zien: 10 redenen om VectorVest te overwegen + Voorstelling hoog “RS aandeel”

·        Korte inhoud:

Tom Van Noyen gaf u 10 redenen waarom u een (proef)abonnement op VectorVest kan overwegen. Maar omdat de Dag van de Tips naderde, stelde Tom u ook een kwaliteitsaandeel voor dat hoog scoort op de Relative Safety (RS) indicator van VectorVest. RS is de fundamentele indicator die de afgelopen 11 jaar liefst 10 x beter presteerde dan de S&P500, puur buy and hold. Dit jaar doen de 20 aandelen met de hoogste RS het 5,5% beter dan de S&P500 (slotkoersen 09/04/2021). Maak in de video van de webinar kennis met een kwaliteitsaandeel dat hoog scoort op de Relative Safety indicator.  

Spreker

Tom Van Noyen, consultant VectorVest Europe

Tom Van Noyen is het gezicht voor VectorVest België. Hij presenteert sinds 2015 op regelmatige basis workshops op 6 verschillende locaties in België. Ook in Nederland presenteert Tom workshops in Eemnes en Eindhoven. Tevens is Tom regelmatig gastspreker op internationale webcasts voor VectorVest abonnees over gans de wereld.

Online (her)bekijken

Met een geldige inschrijving kan u dit webinar online (her)bekijken.

Meld u aan om online te kijken.

Inschrijven

Log in met uw account of registreer om in te schrijven.

Aanwezige bedrijven

Sprekers

Bekijk het vorige webinar