Clubwijzer

Zoek jij een beleggingsclub in Vlaanderen? (registreer je gratis om de kaart van Vlaanderen met de clubs te zien)

Walter Maes, VFB-lid

Als je er aan denkt in de toekomst een beleggingsclub te starten , zeker doen. Is niet alleen interessant om bedrijven en de mensen erachter te leren kennen , maar leidt dikwijls tot vriendschappelijke contacten en een zachte manier van netwerking. Ook is dit dikwijls de start om de nodige kennis en durf te verwerven om je eigen financiële toekomst zelf te plannen en in handen te nemen.

Beginnerstips : enkele vriendinnen , medewerkers , familieleden eventueel aanspreken , peilen naar hun interesse en hen ook laten rondstruinen binnen hun eigen netwerken en contacten.

Een informele avond thuis of elders organiseren en een club rustig starten en uitbreiden tot 8 à 15 leden, etc…

Zeer goede startlectuur : “Iedereen Belegger “ van Pierre Huylenbroeck.

Onmisbaar , prijs-kwaliteit , is het lidmaatschap van VFB en hun excellent, leerzaam, leesbaar tijdschrift gids voor de Beste Belegger . Neem maar eens een kijkje op hun top-website.

Verder ook: De Belegger , Inside Beleggen, Mister Market, Beurssucces , Kroff Invest, Inside Beleggen , BeursTips ….

Zoek jij een club?

vfb.be/clubs/overzicht

Nieuwe clubs

Hebt u plannen om een nieuwe beleggingsclub op te richten? Wij kunnen u ondersteunen met informatie voor een beginnende club. U kan steeds een mailtje sturen met uw vraag naar info@vfb.be.
Uw vraag wordt dan meteen doorgestuurd naar één van onze coaches voor clubs, die u -op uw vraag- een bezoekje zal brengen. Hij is ook bereid om de eerste vergadering bij te wonen ter ondersteuning. Hieronder kan u webinar over beleggingsclubs herbekijken.

Bestaande clubs

Of bestaat uw club reeds en zoekt u nog nieuwe leden? We hebben een nieuwe pagina waar mensen clubs kunnen terugvinden vfb.be/clubs/overzicht . De clubverantwoordelijke (vaak voorzitter) kan via 'Mijn profiel' en 'Club beheren' een tekst schrijven om de club toe te lichten en de vergaderlocatie in te vullen. In deze tekst kan je vermelden of je al dan niet leden wil aanvaarden en welke voorwaarden er zijn. Is dit niet voldoende voor genoeg reactie stuur dan een mailtje met uw aankondiging naar info@vfb.be. Wij publiceren dan uw verzoek op de website van VFB, in de E-flash en in het magazine. Uit ondervinding weten we dat hier sterk op gereageerd wordt.

Of u wilt toetreden tot een club?

We hebben een pagina waar mensen alle beleggingsclubs van Vlaanderen kunnen terugvinden vfb.be/clubs/overzicht . Log u in na uw (gratis) registratie op de VFB-site om deze clubs op de kaart te kunnen zien. U kan op deze kaart ook aanduiden waar u graag een nieuwe club mee zou willen oprichten. Kijk ook eens op de pagina vfb.be/clubs-zoeken-leden

Printversies