Infosessies startende Beleggingsclubs

VFB, De Vlaamse Federatie van Beleggers, organiseert regionale informatievergaderingen over de opstart van nieuwe beleggingsclubs. Ervaren VFB-leden en medewerkers van VFB maken tijd vrij om de startende clubs te informeren. Wenst u aan te sluiten bij een club die start onder begeleiding van VFB, aarzel dan niet om –gratis en zonder enige verplichting- in te schrijven voor één van deze regionale infosessies. Indien u nog niet geregistreerd bent bij VFB, moet u zich wel eerst (gratis) registreren. Wenst u zich enigszins voor te bereiden op deze infosessie, neem dan alvast een kijkje in deClubwijzer’ op de website van VFB.

Regionale infosessies

Nieuwe data worden bekend gemaakt na overleg regio en coaching.

Op deze gratis infosessie zullen we u informeren over wat een beleggingsclub is en hoe de VFB kan helpen met de opstart en de begeleiding met ervaren VFB-coaches. Lees hier een interview met Danny Van Liedekerke, bij VFB verantwoordelijk voor de begeleiding van de beleggingsclubs.
Vindt u uw gading nog niet in hier voorgestelde data voor infosessies registreer u dan hier. U krijgt dan de infoflashes van VFB via mail, inclusief meldingen van nieuwe data.