donderdag 20 oktober 2022 - 19:30

Aandelen die voldoen aan parameters die U belangrijk vindt

Online

Gastspreker: Tom Van Noyen (VectorVest)

Meld u aan om online te kijken.

Op donderdag 20 oktober 2022 organiseerde de Vlaamse Federatie voor Beleggers een nieuwe webinar in samenwerking met VectorVest. De aanvang was om 19.30 u en de webinar is gratis te herbekijken. De presentatie gebeurde door Tom Van Noyen, consultant VectorVest Europa. De webinar heeft 3 onderwerpen.  

  1. Sommige beleggers hechten veel belang aan een dividend, anderen gaan voor waardeaandelen terwijl nog anderen resoluut kiezen voor kwaliteitsaandelen.Sommigen beleggen contrair: ze geven de voorkeur om zwaar afgestrafte aandelen op te pikken terwijl anderen echte trendbeleggers zijn.Sommige beleggers zweren dan weer resoluut voor ETF’s om risico’s te spreiden. Tevens heb je beleggers die ‘onder de kerktoren’ blijven terwijl anderen wereldwijd beleggen. In de Unisearch, dat is de zoekmachine van de VectorVest software, is er voor elk wat wils. Ga op zoek naar aandelen die voldoen aan parameters die U belangrijk vindt.  Tom neemt u mee in de trektocht doorheen de Unisearch. 
  2. 2022 is tot op heden een belabberd beursjaar en dat is een understatement. Wat zegt VectorVest over de huidige markten en wat raadt VectorVest haar abonnees aan?  
  3. Tenslotte stelt Tom u een kwaliteitsaandeel voor dat hoog scoort op de Relative Safety indicator (R.S.) van VectorVest.

Spreker:

Tom Van Noyen, consultant VectorVest Europa

 

Bio spreker:

Tom Van Noyen is het gezicht voor VectorVest België. Hij presenteert sinds 2015 op regelmatige basis workshops op 7 verschillende locaties in België. Ook in Nederland presenteert Tom workshops.Tevens is Tom regelmatig gastspreker op internationale webcasts voor VectorVest abonnees over gans de wereld.

Online (her)bekijken

Met een geldige inschrijving kan u dit webinar online (her)bekijken.

Meld u aan om online te kijken.

Inschrijven

Log in met uw account of registreer om in te schrijven.

Aanwezige bedrijven

Sprekers