donderdag 14 oktober 2021 - 18:30

Beursintroductie ONWARD

Online

Lesgever: Dave Marver

Meld u aan om online te kijken.

Op 14 oktober was de webinar met Onward Medical. Hierbij is de video ter beschikking.

Van dinsdag 12 tot en met dinsdag 19 oktober kan je intekenen op de beursintroductie van ONWARD. De aanbieding bestaat uit een aanbod van nieuwe aandelen dat o.a. gebruikt zal worden voor de financiering van productontwikkeling en onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten, de uitvoering van klinische onderzoeken en de uitbreiding van de commerciële capaciteiten. ONWARD is een medisch technologiebedrijf dat innovatieve therapieën ontwikkelt en commercialiseert, om functioneel herstel mogelijk te maken voor mensen met een ruggenmergletsel (dwarslaesie). Het doel is om de beweging, onafhankelijkheid en gezondheid van mensen met een dwarslaesie te herstellen via gerichte geprogrammeerde elektrische stimulatie van het ruggenmerg. Lees hier het nieuwsbericht over de aanbieding. Meer weten over ONWARD? Volg dan donderdag 14 oktober om 18u30 de webinar (in het Engels) met presentatie door de CEO, Dave Marver.

bio Dave Marver:

Dave Marver is CEO van ONWARD Medical BV. Hij is een ervaren chief executive met een brede ervaring in het leiden van publieke, private en opkomende bedrijven in de VS en Europa. Hij heeft ervaring in medische technologie, wearables, consumententechnologie en gezondheidsmonitoring. Hij is ook een ervaren bestuurslid met meerdere succesvolle exits onder zijn bestuur.

Dave werkte bijna 15 jaar bij Medtronic. Later was hij CEO van een NASDAQ-genoteerd bedrijf met 600 werknemers en daarna stichtte en leidde hij een high-profile start-up in de sporttechnologie.

Online (her)bekijken

Met een geldige inschrijving kan u dit webinar online (her)bekijken.

Meld u aan om online te kijken.

Aanwezige bedrijven

Sprekers