donderdag 4 maart 2021 - 19:30

Duurzaam omgaan met geld

Online

Lesgever: Ben Granjé, Wouter Van Besien

Meld u aan om online te kijken.

Webinar Duurzaam omgaan met geld. Over waarde, waarden en financieel welzijn in samenwerking met Beweging.net

Ben je soms stiekem jaloers op bitcoinbeleggers die rendementen halen waar jij alleen maar van kan dromen? En kriebelt het? Of ben je tevreden met het rendement van je beleggingen… maar wil je dat je geld geïnvesteerd wordt in sectoren die goed zijn voor het milieu of meer aandacht hebben voor mensenrechten? Dan moet je misschien overwegen om een stukje van je tijd te investeren in het webinar “Duurzaam omgaan met geld” met Ben Granjé, afgevaardigd bestuurder van de Vlaamse Federatie van Beleggers, en Wouter Van Besien coördinator duurzaam bankieren bij vdk bank.

Verwacht je niet aan een klassieke webinar over beleggen. Als master in de psychologie focust Ben Granjé op de rol van gedragswetenschap en gaat hij dieper in de op de vraag waarom we (zouden moeten) beleggen en het belang van een goed financieel plan (met als voorbeeld de bitcoin). Na de keynote gaat -jawel- “bankier” Wouter Van Besien in dialoog met Ben Granjé. Gezien de achtergrond van beide heren zal het ongetwijfeld een boeiend en verrijkend gesprek worden dat je niet wil missen. Nadien krijg je ook de kans tot vraagstelling.

Het webinar vond plaats op donderdag 4 maart om 19u30. De webinar is gratis te herbekijken maar je moet je wel inschrijven via de button onderaan. Niet-leden dienen zich eerst gratis te registreren op de VFB-site.

Registreer je hier gratis

Sprekers

Ben Granjé en Wouter Van Besien

Ben Granjé is Directeur bij Beconomics, een onderzoeks- en adviesbureau met focus op de vorming en het gedrag van beleggers. Hij behaalde een Master of Psychology aan de Universiteit Gent in 1996. Na een carrière in de bankwereld, de fondsenindustrie en tenslotte meer dan 10 jaar bij Morningstar, aanvaarde dhr Granjé in 2019 een mandaat als afgevaardigd bestuurder bij de Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB). Hij zetelt tevens in de adviesraad van Towards Sustainability, het Belgische ESG-label voor de financiële industrie. In 2021 vertegenwoordigt hij België bij H2020, een project van de Europese gemeenschap inzake Duurzaamheid.

Wouter Van Besien is coördinator duurzaam en ethisch bankieren bij vdk bank.
Voor hij de financiële wereld indook, had hij een rijk gevulde carrière bij middenveldorganisaties en in de politiek.

Online (her)bekijken

Met een geldige inschrijving kan u dit webinar online (her)bekijken.

Meld u aan om online te kijken.

Inschrijven

Log in met uw account of registreer om in te schrijven.

Bekijk het vorige webinar