woensdag 23 september 2020 - 19:30

Gratis Webinar Post Show Online Workshop van VectorVest

online

Lesgever: Tom Van Noyen

Meld u aan om online te kijken.

VectorVest

VectorVest is beleggingssoftware die fundamentele (FA) én technische analyse (TA) bevat. Beiden combineren is volgens VectorVest een must om succesvol te beleggen. Iedere abonnee heeft toegang tot ruim 10.000 Amerikaanse en Europese aandelen.

Ieder aandeel krijgt, elke dag opnieuw, een aanbeveling: kopen, verkopen of houden.  VectorVest biedt u een houvast bij het beleggen.

Spreker

Tom Van Noyen, consultant VectorVest Europe

Tom Van Noyen is het gezicht voor VectorVest België. Hij presenteert sinds 2015 op regelmatige basis workshops op 6 verschillende locaties in België. Ook in Nederland presenteert Tom workshops in Eemnes en Eindhoven. Tevens is Tom regelmatig gastspreker op internationale webcasts voor VectorVest abonnees over gans de wereld.

Happening: Post Show Online Workshop op 23 september

Noteer alvast dat Tom Van Noyen op 23 september een gratis online workshop via de VFB Zoom presenteert met als titel:

“Ook in 2020 een aanzienlijke outperformance van de VectorVest Safety indicator t.o.v. de indexen, puur buy and hold”.

De “Safety” indicator is de belangrijkste VectorVest indicator, ideaal voor de lange termijn belegger. Als u dit jaar op 1 januari de 10 Europese aandelen met de hoogste Safety kocht, dan is uw return vandaag (07/09/2020) liefst … 30% beter dan de BEL 20. Een indrukwekkende outperformance dus. In USA presteren de 20 aandelen met de hoogste Safety dit jaar zelfs 10% beter dan de S&P500. Puur buy and hold.

Wat is de kracht en hoe is onze Safety indicator opgebouwd? Zijn er ook Belgische aandelen met een hoge Safety? Welke (populaire) aandelen moet u absoluut mijden? U ontdekt het allemaal in deze online workshop.

Online (her)bekijken

Met een geldige inschrijving kan u dit webinar online (her)bekijken.

Meld u aan om online te kijken.

Inschrijven

Het is niet langer mogelijk om in te schrijven.

Aanwezige bedrijven

Sprekers

Bekijk het vorige webinar