maandag 21 februari 2022 - 18:30

Week van de Technische Analyse

Online

Lesgever: Meerdere sprekers

Meld u aan om online te kijken.

De Week van de Technische Analyse is op 21, 22, 23 en 24 februari i.s.m. Trefpunt Gent (ONLINE).

De vorige dagen kan je volgen door in de video door te spoelen. De video's van de vorige dagen staan achteraan de huidige video.

Ook dit jaar, omwille van de alom gekende redenen, geen fysieke ‘Dag van de Technische Analyse’. Maar we laten de VFB-leden natuurlijk niet in de kou staan. Naar analogie met de ‘Week van de Tips’ organiseert VFB, in samenwerking met het Trefpunt Gent, van 21 tot en met 24 februari de ‘Week van de Technische Analyse’. Elke dag minstens 2 sprekers en zoals steeds zijn de voordrachten achteraf te (her)bekijken.

Traditioneel starten we de week evenwel met de macro-economische vooruitzichten. Dit om het algemeen kader te schetsen waarin beleggers momenteel hun weg zoeken. Beschouw het een beetje als ‘kapstok’ voor de rest van de week. Aan Gert Bakelants, hoofdredacteur van De Belegger, de eer om dit kader te schetsen.

Maar hoe kan je met technische analyse nu een betere belegger worden? Zes technische analisten die tot de top van de lage landen behoren, brengen hun inzichten in technische analyse en zullen aantonen hoe je met technische analyse, los van emoties, de juiste keuzes kan maken en hoe je de risico’s verbonden aan beleggen, kan beperken. Bestaat er hiertoe iets als de ‘beste’ indicator? Hoe kan je met technische analyse een referentiekader schetsen en de toevloed aan informatie stroomlijnen? Een week waarin niet alleen de technische adepten hun gading zullen vinden, want voor beginnende technische analisten is er ook een toelichting bij de basisbeginselen.
Inzichten die onder meer zullen worden gebracht door Paul Gins, Edward Loef, Nico P.R. Bakker, André Brouwers en Marc Schils.

Concreter wordt het met Harry Klip en Marc Brems. Harry Klip schuift een aantal marktsegmenten naar voor die op basis van technische analyse momenteel interessant zijn. De 10 tips, gespreid over 23 en 24 februari, zijn traditioneel weggelegd voor Marc Brems van De Belegger / Beurssignaal. Een autoriteit met bijna 40 jaar ervaring op de teller.

Elke dag anderhalf uur kijkplezier. Om een nog betere belegger te worden…

Prijs:

  • Leden: 15 euro
  • Niet-leden: 25 euro
  • VFB-Studentleden: gratis

Online (her)bekijken

Met een geldige inschrijving kan u dit webinar online (her)bekijken.

Meld u aan om online te kijken.

Inschrijven

Log in met uw account of registreer om in te schrijven.

Bekijk het vorige webinar