donderdag 22 december 2022 - 19:30

Webinar Trefpunt Leuven : “"Hoe selecteren wij kwaliteitsaandelen die inflatie/recessie bestendig zijn?” |NIEUWE DATUM : 22 DECEMBER 2022|

Online

Gastspreker: Sven Sterckx, directielid Dierickx Leys

Deze lezing gebeurt via videoconferentie. Start om 19u30 stipt.

De spreker is de Heer Sven Sterckx directielid Dierickx Leys, Antwerpen en zal er een lezing geven met als onderwerp: “"Hoe selecteren wij kwaliteitsaandelen die inflatie/recessie bestendig zijn?”

In “The Little book that Beats the Market” legt Greenblatt uit hoe beleggers beter kunnen presteren dan de beurs door een eenvoudige formule toe te passen dat kwaliteitsbedrijven opspoort tegen een aanvaardbare prijs.

Het boek is uitgegeven in 2005 maar is vandaag nog steeds zeer actueel daar deze bedrijven ook zeer bestendig zijn tegen inflatie en recessies.  

We gaan na welke bedrijven vandaag door de formule worden geselecteerd.

Bij deze nodigen we u uit om hieraan deel te nemen. 

Inschrijven via deze link . Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met alle nuttige info.

Voor de videoconferentie gebruiken we de gratis tool ZOOM die u op voorhand dient te installeren op uw laptop of tablet. De Webmaster zal de micro van de deelnemers uitschakelen, vragen stellen kan via de "chat" functie.

Na ontvangst van uw inschrijving en uw betaling wordt u automatisch geregistreerd op de website van zoom. Hierdoor ontvangt u een automatisch mail met de link om in te loggen en deel te kunnen nemen aan de webinar.

Info  Pierre Delaere pierre.delaere@vfbtrefpuntleuven.be  

gsm 0472/39.90.45