maandag 13 december 2021 - 18:00

Week van de Tips 2021

Online

Gastspreker: Analisten, strategen, redacteurs en anderen

U kan op deze pagina de Week van de Tips volgen vanaf maandag 13 december om 18u, vergeet u niet aan te melden met uw VFB account. De tips van de vorige dagen komen in de video na de meest recente tips.

Het is nog steeds mogelijk om in te schrijven en alle tips te herbekijken.

De Week van de Tips was in 2020 een overweldigend succes. Niet verwonderlijk want elke belegger wil zijn lijstje klaar hebben om er in het nieuwe jaar weer met volle moed tegenaan te gaan. En dus komt er een vervolg.

In totaal 30 tips

We verzamelden opnieuw het kruim van de financiële wereld om hun 3 tips voor 2022 voor te stellen. Elke analist/journalist krijgt hiervoor 15 à 30 minuten. Op 13, 14, 16 en 17 december komen telkens minstens 2 analisten aan bod met hun 3 tips. Elke dag een klein uur kijkplezier.

Welke analist wint de VFB-wisseltrofee?

We twijfelen er niet aan dat onze analisten altijd hun uiterste best doen, maar om ze extra te stimuleren, wordt de analist met de beste tips bij de volgende editie gehuldigd met de VFB-wisseltrofee. Deze wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt. De winnaar mag de trofee voor 1 jaar mee naar huis nemen.

Wat je zelf doet, doe je beter!

Deze tips zijn er natuurlijk niet om klakkeloos te volgen, het zijn eerder suggesties. Een voorselectie om nader te onderzoeken en oordelen of ze in je portefeuille passen. VFB-ers zijn nu eenmaal doe-het-zelvers. En wat je zelf doet, doe je beter!

Sessie gemist?

Een avond verhinderd, of liever de hele reeks bingewatchen? Deelnemers kunnen alle uitzendingen uitgesteld (her)bekijken. Schrijf je snel in hier onderaan! 


Prijs:

- 15 euro leden

- 21 euro niet-leden

        

Inschrijven

Log in met uw account of registreer om in te schrijven.

Bekijk het vorige congres