Nieuwe beleggingsclub FIN4FUN zoekt leden (regio Deinze/Tielt)

De Beleggingsclub FIN4FUN wil nieuwe, vooral jonge leden aantrekken. 

Gaby Nachtergaele:

Wij vormen sedert de jaren tachtig een professionele beleggingsclub in de regio Deinze/Tielt met een mooi trackrecord. Om nieuwe, vooral jonge leden aan te trekken starten we binnen het kader van onze club een nieuwe portefeuille. Het zou de naam dragen FIN4FUN. De naam wijst naar de mix van ernstige professionele benadering van de beurs en frivole en leuke gezelschap onder gelijkgestemden.

Het wordt een portefeuille in een wettelijke beleggingsclub in onverdeeldheid ondergebracht bij de KBC/Bolero en wij beschikken over de digitale tools om de nieuwe portefeuille grondig te analyseren. De statuten worden ontleend aan de Federatie van Beleggingsclubs. Wij stellen een startkapitaal voor tussen de 1000 en 2000 euro per persoon en een maandelijkse bijdrage tussen 30 en 50 euro.

Daarover wordt nog gestemd.

Ook bij het ledenaantal streven wij naar een evenwichtige mix van ervaren beleggers en jonge leden met een pittige goesting om veel bij te leren. Om een prettige dynamiek en interactie te garanderen willen wij het totale ledenaantal beperken tot 12 tot max 14 leden ( aanwezigheid tussen 10 en 12) Dus de vacatures zijn beperkt. 

In september ( wij vergaderen iedere 4de maandag van de maand) organiseren we een proefvergadering voor de nieuwe leden, zodat jullie meteen kunnen opsnuiven of FIN4Fun ook voor jullie fin en fun betekent...!

Wil je inzage in de huidige (oude) portefeuille om een analyse te maken van onze activiteit en wil je graag eens een info-vergadering bijwonen geef dan vlug een seintje via telefoon: 0486696340 of via e-mail: Gaby.nachtergaele@telenet.be