Derde reeks van de VFB podcast ABC van Beleggen

Spotify link voor ABC van beleggen podcast

Moet ik schrik hebben van de hogere rente? Is een obligatie terug interessant? Wat moet ik doen met goud, crypto of die populaire ETF's? Zijn vrouwen betere beleggers? Kan ik verschil maken met met mijn geld? Is vastgoed op de beurs een alternatief? Zijn holdings interessante beleggingen voor beginners en kan ik mijn geld passief laten beheren? 

Beluister de derde reeks van het “Het ABC van Beleggen”, een podcastreeks van de Vlaamse Federatie van Beleggers die antwoord biedt op de vragen van een beginnende belegger. Vanaf aflevering 21 begint het nieuwe seizoen.

Zoals gewoonlijk zijn Jasper Vekeman (hoofdredacteur Gids voor de Beste Belegger) en Tim Nijsmans (VFB en Vermogensgids) te beluisteren over verschillende onderwerpen zoals rente, obligaties, goud, crypto, duurzaam beleggen en ETF's. Dit jaar hebben we opnieuw gastsprekers zoals journaliste Ilse De Witte (vrouwen en beleggen), VFB-analist Gert De Mesure (beursgenoteerd vastgoed), Joren Van Aken, analist bij Degroof Petercam (holdings) en Andres Buysse van Easyvest (passief beleggen)

De link hierboven gaat rechtstreeks naar Spotify maar de podcast van 'het ABC van Beleggen' kan je vinden op de meestgebruikte platformen voor streaming.