Holding Jardine Strategic: De meeste technische indicatoren lijken voorlopig de goede richting uit te gaan (Etienne Verhelle)

De koers lijkt zich weer stevig boven de verschillende mobiele gemiddelden te vestigen en het 50-DMA buigt zich reeds opwaarts. De historische top was 46 USD. Hopelijk krijgen we eerst nog een ruime correctie, en vervolgens wachten op het technisch aankoopsignaal van de markt, en dito signaal van het holdingaandeel zelf. Het blijft sowieso een pracht van een Aziatische holding. Een holding die toelaat om in een brede waaier van sectoren in Azië te beleggen. Zeker op te volgen!
De holding noteert in Singapore, (ticker: J37.SI, met ISIN code: BMG507641022) , maar kan ook op de Amerikaanse OTC-markt gekocht worden (ticker: JSHLY, met ISIN code: US4711222004).
In bijlage vind je de koersgrafiek samen met de evolutie van enkele technische indicatoren, een paar vergelijkende grafieken met andere markt-, regio-, en sector index ETF's en Buffett holding, samen met de tabel met de historische discount t.o.v. de NAV.