Laatste kans om in te schrijven voor de BeleggersHappening

Beste Belegger,

Nu zaterdag 23 oktober vindt de VFB Happening plaats. 

Om 9u00 stipt geven Eric Bosman, voorzitter van VFB, en Vincent Van Peteghem, vice-eerste minister en minister van Financiën, de aftrap van het congres. 

Nog niet ingeschreven? Wacht dan niet te lang meer. De inschrijvingen voor wie fysiek aanwezig wil zijn in Kinepolis te Antwerpen, sluiten vrijdag 22 oktober om 12u00

Inschrijven

Extra editie Gids voor de Beste Belegger

Wat er nu zaterdag zoal allemaal op het programma staat, lees je in de extra editie van de Gids voor de Beste Belegger. Het defintieve hoofdprogramma, een standenplan, bio's van de sprekers en nog veel meer...  

Extra editie

Hoofdprogramma

In het hoofdprogramma zal elke belegger zijn gading vinden. Zijn onder meer van de partij: argenx, UCB, Xior, TotalEnergies, EVS Broadcast Equipment, Immobel, Smartphoto, Fagron, en ABO Group. Als special guest neemt Sven Nys achter het spreekgestoelte plaats. 

Hoofdprogramma

Videoprestentaties

Deelnemers kunnen nu al de vooraf opgenomen videopresentaties bekijken van Sequana Medical, Montea, Home Invest Belgium, Biocartis en Aedifica. Deze van Onward Medical vanaf donderdag.

Videopresentaties

Standenbezoek

Tijdens de pauzes kan je een bezoek brengen aan de bijna 40 standhouders. EVS heeft wel een zeer bijzondere stand namelijk een demotruck aan de ingang van het Kinepolis Event Center. Hier kan je terecht voor een interessante demonstratie. 

Zilveren munten te winnen

Net voor de middagpauze maak je kans om 20 zilvermunstukken van '1 oz Year of the Ox 2021' te winnen. De munten worden verloot door The House / Silverfund en hebben een totale waarde van maar liefst 575 euro. 

Gemoedelijke sfeer

Een praatje met andere beleggers kan je onder meer maken in de wandelgangen of aan de stand van Miko waar je terecht kan voor een lekker kopje miko koffie. Tot 31 december kan je gebruik maken van een kortingscode waarmee je 15% korting geniet op koffie & thee van Miko, Puro, Bruynooghe en meer merken. 

Receptie met Duvel

Hoewel het een erg leerrijke dag wordt, verloopt alles in een erg gemoedelijke sfeer eigen aan de VFB-congressen. Na afloop van de dag kan je nog rustig napraten met 'geestesgenoten' tijdens de receptie u aangeboden door Duvel en VFB.