Sihold verhoogt bod van 23 euro naar 27 euro per aandeel Sioen

Toelichting Michèle Sioen - Intentie van Sihold om de biedprijs voor de aandelen Sioen te verhogen

GEZAMENLIJK PERSBERICHT VAN SIHOLD NV EN SIOEN INDUSTRIES NV

Persbericht – Gereglementeerde informatie – voorkennis - Ardooie, 12 februari 2021

Dit persbericht maakt een kennisgeving uit overeenkomstig artikel 8 §1 van het Koninklijk Besluit van 27 april 2007 op de openbare overnamebiedingen (Belgisch Overnamebesluit) in hoofde van Sihold NV.

In het kader van haar vrijwillig en voorwaardelijk openbaar overnamebod op Sioen Industries, kondigt Sihold haar intentie aan om de biedprijs te verhogen naar 27,0 EUR per aandeel en de aanvaardingsperiode te verlengen

In navolging van haar interacties met de aandeelhouders van Sioen Industries NV over de voorbije weken, heeft Sihold NV de intentie om de biedprijs te verhogen van 23,0 EUR per Aandeel naar 27,0 EUR per Aandeel in het kader van haar openbaar overnamebod op Sioen Industries NV.  

Gelet op de voormelde verhoging van de biedprijs, zal de aanvaardingsperiode (die normaal ging eindigen op 18 februari 2021) worden verlengd met minstens [zes] werkdagen.

Overeenkomstig artikel 17 van de Belgische Wet op de openbare overnamebiedingen van 1 april 2007, zal er een aanvulling op het prospectus worden gepubliceerd. Deze aanvulling zal, zoals het prospectus met aanvaardingsformulieren, eveneens beschikbaar worden gemaakt op de volgende websites: www.kbc.be/sioen en https://investors.sioen.com/nl en zal kosteloos kunnen worden verkregen aan de loketten van KBC en telefonisch bij KBC op het nummer +32 (0)78 152 153.  

Quote Michèle Sioen, vertegenwoordiger van bieder Sihold: “De afgelopen weken heb ik de kans gekregen om ons bod op de beursgenoteerde aandelen van Sioen persoonlijk toe te kunnen lichten - zowel aan institutionele en individuele aandeelhouders. Tijdens die gesprekken hebben we eens te meer gemerkt dat Sioen beschikt over bijzonder betrokken en ook loyale aandeelhouders. Om heel uiteenlopende redenen stonden die vaak kritisch tegenover het aanvankelijke bod. Om aan die verzuchtingen tegemoet te komen, hebben we als familie dan ook besloten om het bod op de aandelen Sioen te verhogen. Op die manier krijgen aandeelhouders een betere prijs voor hun aandelen én kunnen we tegelijk het bod tot een succesvol einde brengen."