dinsdag 1 december 2020 - 19:30

Gratis Webinar Beursintroductie Inclusio

Online

Gastspreker: Marc Brisack

Beursintroductie Inclusio

Van donderdag 26 november tot en met maandag 7 december kan je intekenen op de beursintroductie van Inclusio. De aanbieding bestaat uit een aanbod van nieuwe aandelen voor een maximumbedrag van 60 miljoen euro, dat gebruikt zal worden om de versnelde groei van haar vastgoedportefeuille te financieren.
 
Inclusio is een sociale investeerder bij uitstek die als missie heeft om kwaliteitswoningen op lange termijn aan te bieden aan zwakkere bevolkingsgroepen tegen een betaalbare huurprijs. Het bedrijf wil eveneens een bevoorrechte investeringspartner zijn in sociaal en maatschappelijk nuttige infrastructuur.

 

Inclusio heeft onlangs een vergunning als een openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap (“GVV”) aangevraagd.
 
Lees 
hier het nieuwsbericht over de aanbieding.
 
Meer weten over 
Inclusio? Volg dan dinsdag 1 december om 19u30 de webinar georganiseerd door Inclusio.

Spreker: Marc Brisack, Vice CEO Inclusio (CEO vanaf 1 januari 2021)

Marc heeft 20 jaar ervaring in vastgoed, zowel bij een beursgenoteerde vennootschap (Ascensio), als bij institutionele investeerders en agentschappen, waarvan het grootste deel als leidinggevende op het hoogste niveau.

 

In het begin van zijn carrière, na de succesvolle afronding van zijn opleiding Handelsingenieur aan de Solvay Business School, heeft Marc snel carrière gemaakt bij verschillende bedrijven onder de Solvay groep. Eerst als financieel analist bij Solvay NV, vervolgens als Accounting Manager bij Solvay Veterinary Inc, Princeton – Minneapolis (VS), om zich uiteindelijk op te werken tot General Manager mij Solvay Animal Health totdat deze tak verkocht werd aan Fort Dodge.

 

Zijn ervaring in vastgoed begon in 1999 met een Master in Real Estate van de IPO/UFSIA Management School (nu de Antwerp Management School). Amper drie jaar later werd hij al benoemd tot Directeur Asset Management en lid van het Uitvoerend Comité van Fortis Real Estate.

 

Voor zijn start bij Inclusio was Marc meer dan acht jaar lang CEO van Ascensio, een GVV die gespecialiseerd is in winkelruimtes aan de stadsrand. Onder zijn leiding is de portefeuille verdrievoudigd – van 200 MEUR naar 600 MEUR – en is de vennootschap naar de beurs getrokken.

 

Inschrijven

Het is niet langer mogelijk om in te schrijven.

Aanwezige bedrijven

Sprekers

Bekijk het vorige webinar