zaterdag 6 maart 2021 - 09:30

Technische Analysedag

online

Gastspreker: Paul Gins, Edward Loef, Geert Van Herck, Nico Inberg, Marc Schils

Meld u aan om online te kijken.

Corona of niet. Ook de VFB-Technische Analysedag laten we dit jaar niet aan ons passeren. Dit jaar weliswaar geen traditioneel warme soep tijdens de lunchpauze in Gent, de hoofdstad van de technische analyse, aangezien we genoodzaakt zijn deze editie volledig online te laten verlopen. Maar dat biedt natuurlijk ook grote voordelen. De bezoekers die elk jaar van heinde en verre en van alle uithoeken van hetland afzakken naar Gent om deze dag te beleven, zullen nu vanuit hun zetel de voordrachten kunnen bijwonen. De Limburgers, waar toch ook wel heel wat technische adepten tussen te vinden zijn, zullen er alvast niet om treuren.


Er is trouwens nog een ander voordeel aan het online gebeuren. Je hoeft niet perse de zaterdag uit te trekken, vroeg op te staan of alle voordrachten te volgen. Eens je bent ingeschreven kan je de voordrachten immers nog (her)bekijken op de nieuwe webpagina ‘Net Gemist.’ Wanneer je ook maar wil. En het programma is net als andere jaren weer top met voor ieder wat wils: Wanneer beloftevolle bedrijven kopen? Hoe is het gesteld met het momentum in de markt? Hoe verschillende technische technieken combineren om tot een beter resultaat te komen? Hoe beter selecteren met te focussen op wat is?

Een selectie mag natuurlijk ook niet ontbreken: dit jaar een selectie Nederlandse aandelen technisch bekeken en gebracht door de ons niet helemaal onbekende Nederlander Nico Inberg van het online beleggersmagazine De aandeelhouder. Sluiten doen we de dag met een Panelgesprek: Actiepunten voor de belegger in het post-corona en post-Trump tijdperk.


Aan Jean-Marie van Brussel, VFB-bestuurder, de eer om dit hele gebeuren in goede banen te leiden. Ondertussen al de 18de Technische Analysedag! En al 18 jaar met een groeiend succes. Wie enkele jaren geleden de ‘dood van de Technische Analyse’ voorspelde, is eraan voor de moeite. Technische analyse leeft meer dan ooit. Voor de prijs hoef je het alvast niet te laten: 15 euro voor leden, 21 euro voor niet-leden.

Nadat je ingeschreven, ingelogd en betaald hebt kan je de video starten door op de groene knop 'Bekijk webinar' te duwen.

Bijlagen

Online (her)bekijken

Met een geldige inschrijving kan u dit webinar online (her)bekijken.

Meld u aan om online te kijken.

Inschrijven

Log in met uw account of registreer om in te schrijven.

Bekijk het vorige webinar

04 mrt

Duurzaam omgaan met geld

  • Spreker: Ben Granjé, Wouter Van Besien
  • Locatie: Online
  • Datum: 4 maart 2021
  • Tijd: 19:30