zaterdag 25 maart 2023 - 08:30

Happening 2023 "GRATIS TOEGANG"

Gent ICC – International Convention Center - Van Rysselberghedreef 2 bus 1 – 9000 Gent

Dit congres ging fysiek door. 

 

VFB Happening 2023


ICC barst uit zijn voegen

Het was bij wijlen serieus drummen in het ICC te Gent afgelopen zaterdag. Drummen bij de inkom, drummen om een plekje te bemachtigen in de nochtans erg ruime eetzaal, drummen in de speakers’ corners en de Concept Store. Ondertussen barstte ook het auditorium met bijna 1.000 zitjes constant uit zijn voegen. 1300 bezoekers, ruim een verdubbeling ten opzichte van de weliswaar eerste postcorona Happening vorig jaar. Opvallend: terwijl er vorig jaar nog angst regeerde, heerste er nu een topsfeer.
Een sfeer die duidelijk werd gesmaakt door zowel bezoekers, standhouders als sprekers.

De vele dank en lofbetuigingen over de organisatie, het ruime programma edm. nemen we in dank af. Maar onze dank gaat vooral naar iedereen die dit congres mogelijk maakte. In de eerste plaats de de bezoekers, maar ook de standhouders, de talrijk aanwezige  ceo’s en investor relations, de sprekers, de sponsors en natuurlijk de talrijke vrijwilligers. Teveel om allemaal bij naam te noemen.

Dankzij hen deed de VFB Happening zijn reputatie als ‘enige echte beleggingscongres in België’ weer alle eer aan. Een congres waar beleggers naartoe komen om bij te leren en zich goed te informeren over hun beleggingen. Steeds in de gemoedelijke sfeer eigen aan de VFB-congressen. Voor de afwezigen maar één goede raad: zorg dat je er volgend jaar ook bij bent! 
Presentaties

Voorbehouden aan leden

Meld aan of registreer als lid om presentaties te zien.

Sponsors

Bekijk het vorige congres

12 dec

Week van de Tips 2022

  • Spreker: Analisten, strategen, redacteu...
  • Locatie: Online
  • Datum: 12 december 2022
  • Tijd: 18:00