zaterdag 23 april 2022 - 08:30

Happening | FYSIEK | Kinepolis Antwerpen | zaterdag 23 april 2022 - Opnames te herbekijken.

Kinepolis Antwerpen

Na in te loggen kan je de opnames van de Happening herbekijken. Het is ook nog mogelijk om in te schrijven om deze opnames te bekijken. De gratis workshops van zaal 11 kan u terugvinden via de Net Gemist pagina.

We mochten jullie op zaterdag 23 april in Antwerpen ontvangen. De fysieke Happening beleven had toch wel iets speciaals. De ceo’s, cfo’s en investor relations in levende lijve kunnen ontmoeten, door de gangen van de Hollywoodzaal kuieren van de ene naar de andere stand, een babbeltje maken met gelijkgezinden die je reeds lange tijd niet meer gezien hebt, nog wat verder discussiëren op de receptie achteraf…

Alle aandacht ging nu naar de oorlog in Oekraïne én de torenhoge inflatie, én de hogere rente, én de begrotingstekorten, én de hogere energieprijzen én ga zo maar door…

Bij de samenstelling van het programma probeerden we zo goed mogelijk rekening te houden met deze nieuwe verzuchtingen. We lichten een tipje van de sluier.  Johan Van Overtveldt, die in 2019 terug keerde naar het Europees Parlement waar hij werd aangesteld als voorzitter van de commissie Begroting, bracht op 8 maart een nieuw boek uit: The Mystic Hand: How Central Banks Shaped the 21st Century Global Economy’. Hij zal het congres openen. Ook Marcia De Wachter, voorzitster MeDirect Belgium en gewezen directeur van de NBB, is van de partij. Energie, en dan meer bepaald de energietransitie, zal natuurlijk ook niet ontbreken.  
Wat niet wegneemt dat we alweer een rits bedrijfspresentaties groen ingekleurd hebben.   

The House / Silver Fund verloot zilvermuntstukken 
Naar goede traditie verloot The House / Silver Fund zilvermunten op VFB Happening. De gelukkige winnaar verlaat op 23 april Kinepolis Antwerpen met 10 zilvermuntstukken 1 oz Maple Leaf 2014. Deze zilveren 1 oz Maple leaf is geslagen door de Royal Canadian Mint Canada. Het muntstuk weegt 31,10 gram en bestaat uit puur zilver.Ondanks de torenhoge inflatie en de gestegen kosten, houden we de prijzen ook dit jaar ongewijzigd: 40 euro voor leden, 70 euro voor niet-leden en 20 euro voor studenten. Zoals steeds: All inclusive (parking, vestiaire, broodjes en Miko-koffie). En breng iemand mee! Met meer staan we sterker als federatie om jouw belangen te behartigen.

Dit jaar starten we het congres ook met een gratis Ladies breakfast voor de dames.

Informatie over de Ladies breakfast

Dit jaar staat er naast de stand van de VFB ook een stand met studenten van de Arteveldehogeschool die in opdracht van VFB onderzoek doen naar de noden van de particuliere belegger in Vlaanderen.

Meer informatie en de studenten helpen kan via deze link

We eindigen zoals steeds het congres met een gratis receptie aangeboden door VFB en Duvel.

Prijzen

  • Leden: 40 euro
  • Niet- Leden: 70 euro
  • Studenten: 20 euro

   

Inschrijven

Log in met uw account of registreer om in te schrijven.

Sponsors

Bekijk het vorige congres

13 dec

Week van de Tips 2021

  • Spreker: Analisten, strategen, redacteu...
  • Locatie: Online
  • Datum: 13 december 2021
  • Tijd: 18:00