zaterdag 23 april 2022 - 09:00

Happening | ONLINE ONLY | zaterdag 23 april 2022, opnames te herbekijken

ONLINE

De Happening 2022 in beeld, via deze link kan u de fotoreportage bekijken: Vlaamse Federatie van Beleggers (vfb.be)

Op deze pagina kan u de opnames (her)bekijken na in te loggen, dit zal ook via de Net Gemist pagina waar u ook de gratis workshops van zaal 11 kan vinden. U kan nog altijd inschrijven om deze opnames te herbekijken.


Bij de samenstelling van het programma probeerden we zo goed mogelijk rekening te houden met deze nieuwe verzuchtingen. We lichten een tipje van de sluier.  Johan Van Overtveldt, die in 2019 terug keerde naar het Europees Parlement waar hij werd aangesteld als voorzitter van de commissie Begroting, bracht op 8 maart een nieuw boek uit: The Mystic Hand: How Central Banks Shaped the 21st Century Global Economy’. Hij zal het congres openen. Ook Marcia De Wachter, voorzitster MeDirect Belgium en gewezen directeur van de NBB, is van de partij. Energie, en dan meer bepaald de energietransitie, zal natuurlijk ook niet ontbreken.  
Wat niet wegneemt dat we alweer een rits bedrijfspresentaties groen ingekleurd hebben. 

The House / Silver Fund verloot zilvermuntstukken 
Naar goede traditie verloot The House / Silver Fund zilvermunten op VFB Happening. De gelukkige winnaar verlaat op 23 april Kinepolis Antwerpen met 10 zilvermuntstukken 1 oz Maple Leaf 2014. Deze zilveren 1 oz Maple leaf is geslagen door de Royal Canadian Mint Canada. Het muntstuk weegt 31,10 gram en bestaat uit puur zilver.


  

Ondanks de torenhoge inflatie en de gestegen kosten, houden we de prijzen ook dit jaar ongewijzigd: 40 euro voor leden, 70 euro voor niet-leden en 20 euro voor studenten.

Presentaties

Voorbehouden aan leden

Meld aan of registreer als lid om presentaties te zien.

Inschrijven

Log in met uw account of registreer om in te schrijven.

Sponsors

Bekijk het vorige congres